Kärlek, vad är det?

Jag har funderat på en sak, kärlek är något sjukt stort. Kärlek kan göra så du mår helt piss en dag, en månad, ett år samtidigt som den kan få dig att må så underbart bra. Hur kan det vara så? Hur kan en känsla som handlar om hur mycket man tycker om någon kunna avgöra hur du ska må? Jag har alltid varit den som trott på kärleken och levt för den, men på de senaste månaderna har jag börjat fundera på vad det egentligen är jag tror på. Jag vet inte om jag tror på kärlek och om den känslan någonsin kommer kunna komma åt mig igen. Det har gått så lång tid nu så jag vet inte om jag kommer fastna i dess fäste  nästa gång jag ser den eller om jag kommer fly. Vad är det jag då skulle fly från? Är det rädslan att sitta fast eller rädslan för att bli sårad? Detta kan jag inte svara på.

Vad är det som gör att folk blir kära när det ofta leder till att en blir sårad? Detta är något alla vet, är det så att alla tänker att det kanske ska bli bättre denna gång? Eller tänker folk inte alls och går som i en dimma? Folk brukar säga att käleken är blind men jag anser att kärleken gör en blind. Det borde nästan klassas som en sjukdom, för vad hände egentligen? Du blir helt varm i kroppen när du ser personen, du har svårt att koncentrera dig på annat eftersom personen i fråga sitter och trycker i dina hjärnhalvor, du tittar på mobilen minst tusen gånger per dag för att se om han/hon har ringt, man får för sig saker, blir svartsjuk och du hamnar helt utanför samhället under dessa perioder för allt som finns i din värld är han/hon. Eller är detta bara min bild av kärlek? 

Det som är helt stört är att kärlek kan göra en så illa. Den värsta känslan av alla är när man inte känner sig lika älskad som man älskar. Det är en frustration. Vad gör man när man är olyckligt kär? Det finns inga mediciner och inte heller någon exakt tid på hur lång tid det ska ta innan det slutar göra ont. Det finns några som säger att det tar dubbelt så lång tid som man var tillsammans att glömma personen, men enligt mig är det skitsnack, för allt handlar om hur nära och hur mycket man tyckte om honom/henne. Jag menar, det finns vissa förhållanden som man inte fullt trivs i men ändå är tillsammans 6 månader, då tar det defenetivt inte ett år att komma över det. Sen finns det dom förhållandena som varar 1 månad som man tror ska vara sitt livsförhållande och dom kan ta år att komma över, trots att det bara är 1 månad det handlar om. Den som skulle komma på en medicin för olyckligkärlek skulle tjäna miljonersmiljoner.

I never saw it happening
I'd given up and given in
I just couldn't take the hurt again
What a feeling


 


Nu får Sveriges vägar snart hålla ögonen öppna!

Jag måste bara berätta att nu är det nära! Jag har precis beställt tid för teoriprovet!!! :D Jag ska skriva provet den 30e maj och det betyder att jag har exakt 1 månad på mig att råplugga till detta livsviktiga prov. Sen så har jag börjat övningsköra med körskolan och det går verkligen framåt där med, så jag kanske får mitt efterlängtade körkort till sommaren trots allt!

Mitt liv går så sjukt framåt just nu. Idag fick jag träffa min pärla så är inte längre ensamt miffo här i förorten. Skolan går dock sådär men jag gör iaf det jag ska och snart (om 2 veckor) är det över då vi går på praktik som håller på fram till sommarlovet. Jag får jobba mycket vilket gör att jag har mycket pengar till sommaren. Solen är framme och bara det gör ju lite mer värt att leva!

Som ni märker så är mitt humör på topp idag, och jag hoppas att alla andra är lika glada :D

image140

Tuff helg

Är helt ensam, det är helt tomt här hemma. Det här är första kvällen som jag kommer spendera själv i detta hus som mina föräldrar lämnade för den riktiga värmen för cirka två veckor sedan. Jag saknar faktiskt all rörlighet och någon som lagar mat och städar här hemma. Det är bara några dagar tills de kommer hem nu och då blir allt normalt här hemma igen, men då kommer jag antagligen sakna att vara helt själv.


Imorgon kommer Anka hem! Det har kännts extra tomt här i lilla Haninge utan min pärla. Så imorgon har jag bestämt mig för att tvinga hit henna för att titta på desperate housewifes med mig (som enligt mig är världens bästa serie som någonsin gjorts).



Helgen då. I fredags så var det äntligen dags för min första studentskiva och det är Evelina den lyllosten som tar studenten i höst. Jag hade jätte kul fast vart lite för full kanske men så ska det vara, eller? Jag måste tacka för sällskapet hem och måste även be om ursäkt till alla som satt på 892 runt 3 den natten om vi förde lite mycket liv kanske.


Lördagen så vaknade jag med världens baksmälla och hade ingen lust att göra någonting alls den dagen förutom att ligga och slappa framför tvn med lite glass och godis, men icke, på schemat stod det en heldag på stan med min styvmamma (det ordet låter lite elakt, men så är inte fallet här inte) Kattis och min syster Teresa. Vi shoppade, fikade, gjorde ansiktsbehandling och åt god mat. Jag hade jätte trevligt och detta måste verkligen göras om snart. Jag fick även ett par jätte fina solglasögon av Kattis, tack så superduper mycket!


Efter den goda middagen på restaurangen Fisk så begav jag mig till den nyblivna 18åringen Sannie på tjejmiddag. Där fick jag min andra middag för dagen och det bjöds även på drinkar och trevligt sällskap, dock så kan jag inte säga att jag var så roligt sällskap efterssom jag vid den här tiden var hur trött och seg som helst. Jag åt middag och sen bar det iväg hemåt där jag skulle möta upp Lollo för en pluggkväll. Jag möter upp Lollo och hinner knappt öppna munnen innan hon säger "Vi ska ut i kväll!". Med tanke på hur seg och sliten jag var och att jag sagt nej till alla andra erbjudanden den kvällen så sa jag nej, men hon gav sig såklart inte och det slutade med att jag med sur ton svara det hon vill höra "okej"


Vi gjorde iordninge oss för att sedan bege oss mot klubben Ice där Sannie och hennes sällskap skulle hålla till. Vi kommer in runt halv ett tiden och har turen att gå förbi hela kön tack vare att Lollo känner nattklubbschefen Sebbe som visade sig vara en trevlig prick. Jag hade en jätte rolig kväll och mycket bus och stoj blev det och om jag kände mig sliten på lördags morgonen så var detta inget mot söndags morgonen. Denna dag ville jag inte heller göra någonting men precis som lördagen hade jag planer här med. Jag skulle till Camilla för en grillmiddag och det var bara att ta sig i kragen och bege sig dit. Middagen vart supergod och jag hade jätte trevligt. Tack för det Camillson :)


Det var min helg och nu ska jag slå mig ner framför tvn och känna ensamheten flyta i luften. Hoppas ni andra haft en bra helg :)


Teater och grillning

Har precis vaknat och jösses vilken panik jag fick, det var hundra grader i rummet. Jag, Sandra och Lollo sov alla i samma säng.

Igår gjorde jag mycket skoj, på morgonen så mötte jag upp Evelina för att få mina biljetter till kvällens skiva. Hon passade även på att göra mig avundsjuk genom att berätta att hon ska till grekland på söndag och när hon kommer hem så flyttar hon till sin egna lägenhet i stan, gå och dö! Efter detta så går jag med avundsjuka steg och möter Lollo. Vi hoppar på tåget mot stan som Sandra och andra Lollo redan sitter på.

På detta tåg får Lollo för sig att berätta hur dålig svenska hennes finska mormor pratar. Det sker självklart via immitationer och mycket skratt blir det. Efter vi hållt på så ett tag hör vi plötsligt "hej det är ..." det var tjejen bakom oss, hon prata med FINSK DIALEKT! Vi dog nästan och skrattet bara bubbla ur munnen på mig.

  


Vi lyckades iaf att så småning om komma fram till cafét John Chris där vi tjejer tog en välbehövd frukost i den varma solen. Det vart mycket snack och trevligt var det allt. När klockan började närma sig tolv så tog vi våra saker och gick mot stadsteatern där vi skulle se på Djungelboken med klassen, den var faktiskt ganska bra.



På kvällen kom Lollo, Camilla och Sandra över till mig för grillning. Maten var super god och tjejer kan grilla!
Här kommer lite bildbevis.

   


there is no one else

Jag insåg idag att det var 1 år sen nu. Det var ett år sen du försvann från mig till något annat. Jag vill att du ska komma tillbaka, vill att du ska vara här med mig. Jag vet att du snart kommer komma hit igen, men kommer du vara min då eller någon annans? Jag saknar dig.


---


This time all I want is you, there is no one else.
Who can take your place. This time you burned me with your eyes.
You see past all the lies. You take it all away

I've seen it all and it's never enough, It keeps leaving me needing you
I try to make my way to you, but still I feel so lost. I don't know what else I can do

Don't give up on me yet, don't forget who I am
I know I'm not there yet, but don't let me stay here alone

Take me away, I've got nothing left to say
Just take me away

Godmorgon!

Vilken stårlande dag! Det ser ut som sommar ute, vill nästan dra på mig badkläderna och springa ner till raman för att bada och sola. Det är inte långt kvar nu!

På schemat idag står teater med skolan, förhoppningsvis träna och sen grilla med mina sötnosar från klassen, mega mys!

Igårkväll så vart det inget pump-pass för mig, jag va ute och jogga istället. Jag brukar tycka att det är jätte jobbigt och gör det inte om inte någon verkligen tvingar med mig, men igår så var det så fint väder och jag kände verkligen att jag ville jogga. Så jag tog brandbergen-runt och jogga nästan hela vägen, det är några kilometer det. Riktigt stolt över mig själv!

Imorgon är det löning! Jag längtar som en tok då jag levt jättejättejätte fattigt den här månaden eftersom jag var i Sri Lanka under februari så fick jag inte så mycket lön. Panik! När man är van att ha pengar att röra sig med så får man verkligen panik när man helt plötsligt inte ens har hälften av vad man brukar få, men imorgon smäller det. Dessutom så är det frias studentskiva imorgon som jag ska på med Pata och Anton, det ska bli riktigt roligt.

Ha en bra torsdag allesammans :)


Bilder från kungsträdgården

 
 image126

  

Så det var dom bilderna de :) Tack för en mysig dag Bengt!

bilder från helgen

    
image111

   image116

   
 

image122 image123

KOM HEM!

Du har bara varit borta några timmar, jag saknar dig redan!! Vart är min lilla hemmafru som hjälper mig med disken, maten, tvätten, mata djuren, dammsugningen, bäddningen och städningen ? Vem ska nu sitta ute med mig i solen och njuta? Vem ska jag nu sitta och titta på tråkiga program på tvn med tills jag somnar? Vem ska jag nu kunna prata med om livsviktiga saker ? Vem ska jag nu träna med? Vem ska nu kunna irretera mig när jag tittar på film?!

Anka, KOM HEM!!!!!!!

image106

Jag behöver 8 armar när du inte är här!

info

Ikväll så lägger jag in bilder från helgen, så håll koll ;D

Lars, du fattar poängen.

Jag vet att ni antagligen inte kommer orka läsa detta, men det finns verkligen inga ord som förklarar situationen bättre. Läser ni förstår ni.

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna

O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
men det visa' sig dagen därpå att jag hade gjort fel
när jag gav dig en gloria
Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon
och dom himmelska ben som jag ville förtära dom gick
där ifrån

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och du somna' den natten så vaken och drömde om allt
som vi kunnat göra
O om någon som vill ge dig värme när allting känns kallt,
o om nån att beröra
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken
men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten -
jag liksom föll över kanten

Så kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick
och allt var förlorat
O där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick
allt jag hade förstorat

För så kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annan stans

Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is.

solen skiner, huvudet dunkar

Nu sitter min särbo snart på planet och lämnar detta kalla land mot något varmare och bättre. Det känns tomt i hemmet och det enda sällskap jag har att nöja mig med är en bajsande sköldpadda, vilket inte är mycket till sällskap! Jag gillar inte att vara själv, det är verkligen jätte tråkigt! Så alla som känner sig lite ensamma kan komma hem till mig och göra en annan ensam stackare sällskap.

Idag vaknar jag med världens huvudvärk och en ytterligare sex- och samlevnadsdag i skolan känns inte så lockande. Med tanke på att jag skulle ta min första körlektion med körskolan idag var jag ändå tvungen att resa mig ur den varma sängen, proppade i mig två alvedon och ett halvtkilo vatten. Innan jag ska bege mig ut i solen för en promenad till körskolan känner jag fortfarande hur huvudet värker så jag bestämmer mig för att sjukanmäla mig från skolan idag.

Så nu sitter jag här, fortfarande med huvudvärk, och väntar på att mitt te ska svalna något. Sen ska jag bege mig ut i solen och hoppas på lite färg på min bleka kropp. Senare på schemat står ett hårt pump-pass på gymmet om nu huvudvärken försvunnit till dess.

Sol ger ultimat njutning!

Nu ligger man här i soffan med Mickis och har precis kollat klart på desperate housewifes. Jag känner hur det bara blossar i ansiktet då solen tagit som satan idag.

Senaste dagarna så har solen bestämt sig för att vara på våran sida och visa sig lite, tack solen :). I skolan har vi suttit ute minsta lediga stund och helst lite till, mycket mysigt. Idag så hade vi sex och samlevnadsdag i skolan, vilket var ganska trist så jag och Camilla bestämde oss för att åka in till stan. Vi gick till gallerian och köpte oss varsin supergod glass. Vi gick sen med varsin glassig glass i handen ner mot kungsträdgården där det kryllade av människor som vill spendera sin lunchrast i solen. Vi satte oss under några blommande körsbersträd och njöt av solen. Ultimat njutning.


(fler bilder kommer imorgon)


När jag sedan är påväg hem efter någon timme så ringer jag Annicka (som lämnar mig för spanien imorgon, kommer inte sakna dig!!) hon sitter i solen hemma hos mig och väntar på sin fru. Jag kommer hem och möts av en solande Annicka, jag ville joina! Det gjorde jag och där satt vi nästan tills vi somna.

Skulle egentligen tränat idag men jag däckade på soffan i två timmar, verkligen helt död efter så mycket sol. Mickis ringde och försökte prata med mig, men hon fick ingen vidare information. När jag vaknat två timmar senare kom mickis in och vi begav oss mot brandbergen för att sola, igen (operation: vara-brunare-än-mamma-när-hon-kommer-hem-från-thailand) Vi begav oss sedan för att handla och nu sitter jag här. Lite kort om min soliga dag :)

Peace


Lugn kväll? No way!

Så nu sitter man här och väntar på sin nyinflyttade sambo som snart slutar jobbet. Mina föräldrar drog till Thailland i onsdags oc nu återstår bara jag, fiskarna, sköldpaddan här hemma. Jag kände att jag inte ville vara själv så därför flyttade min pärla Annicka in för ett tag.

Dagen idag har varit hur lugn och skön som helst, men ändå känner jag mig oerhört stressad, varför? Jag och Annicka stiger ur sängen vid halv nio och gör en super stabil frukost. Vi gjorde oss te och kaffe och satte oss ute i den fina morgonsolen. Efter detta,hör och häpna, så tog vi en promenad till skolan. Detta var hur skönt som helst och inte alls så jobbigt som jag trode det skulle vara. Faktum är att jag faktiskt tror att jag ska göra om detta någon gång. Väl i skolan sen så vart det svenska och sen idrott då jag, Camilla och Hamdan fick simma.

Ikväll då? Det som skulle blivit en lugn kväll i bubbelbadet och framför en bra film visar sig bli en kväll på stan,igen, jag med noll pengar dras med av grupptrycket. Fast å andra sidan så kommer jag få det jätte kul ikväll då det är jag, Annicka och Evelina som ska ut, det går inte att ha tråkigt med dessa tjejor.

Resten av helgen blir jobb,jobb och åter jobb. Ska försöka hinna med att städa lite på gården också då det är städdag, yippiiiieee!!

Hoppas alla har en bra fredag :)

Konichiwa bitches

Just nu är jag verkligen sämst på att uppdatera, men det beror på att jag verkligen inte orkar sitta vid datorn längre. Jag känner mig konstant uttråkad och värst är det just här framför denna lilla skärm. Dock så kände jag att det var dags att lägga upp ett inlägg nu fast det inte kommer stå något vettigt.

I helgen så vart det till att fira Goffe som fyllde 18, stor flicka nu. Det vart först middag hos henne som senare bar vidare mot krogen. Jag hade super trevligt och träffade supertrevliga människor. Kan lägga in någon bild också.


Här har vi då födelsebarnet på den stora dagen

---

I veckan så har vi i klassen blandannat gjort fruktskylltfönster, vilket var riktigt kul och GOTT! Kan lägga upp bild på vårt fina "fönster" sen när jag fått bilderna. I övrigt så har jag bara tränat och pluggat denna vecka, älskar träningen men pluggandet kan ju diskuteras.Imorgon så åker min föräldrar till Thailand, dom jävlarna, så då blir det för Annicka att flytta in hos mig för att fylla ut det hus som är alldeles för stort för endast mig. Så byebye Mammsen och hello Annicka! Jag längtar jätte mycket, vi kommer få det mysigt :) Om jag ska ta och skriva om ytterligare något ointressant så kan jag säga att jag ska göra teoriprovet i maj, får e hur det går. Jag önskar verkligen att jag klarar av att ta körkortet innan sommaren är slut, det skulle ju vara helt underbart!

Nu ska jag sätta näsan i trafikkunskapsboken och plugga då jag och Lollo ska komma tidigare till skolan imorgon för att studera innan provet, usch för detta ämne. Fast det är ganska smart att få in trafikteorin i skolan då jag verkligen kommit igång med det, vilket jag inte skulle gjort om det inte vore för dessa 3 timmar i veckan i skolan.

Brist på annat att skriva om just nu, ingen skrivglädje idag

Vem ringde dig senast? Pappa :P
Vad har du för bh på dig just nu? En blå
Vad har du för trosor på dig just nu? Blåa
Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det i från? "360 ikväll?" från Nordis
Vad brukar folk få för intryck av dig? Oj, no ideaaa. Bra hoppas jag :D
Har du någon gång klätt dig horigt? Har väl hänt någon gång, fast inte som jag kommer ihåg.
Har folk kallat dej slampa? Inte vad jag minns :P
Har du slått någon riktigt hårt? Jaa, eller sparkat om det räknas, min bror bröt benet.
Använder du parfym? Oftast
Vilken kroppsdel brukar du få mest komplimanger för? Hmm, skulle nog vara benen isånnafall
Vilka slags killar faller du för? The bad ones
Vad kollar du på först hos en kille? Ansiktet och kroppsbyggnaden
Vill du ut och festa nu? HAha, Hell no!
Vad är klockan? 22:38
Vilken färg har din mobil? Lila :D
Vad ska du göra nu? Sova !!
Har du svårt att släppa andra dig tätt inpå livet? Yes
Är du social? oftast
vad tänker du när du vaknar? FAAAN JAG HAR FÖRSOVIT MIG.. IGEN!
Kan du gå ut utan smink? Japp, finns inget skönare :D


GODNATT!

bajs

Nu är ajg hemma.. godnatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Operation 2SE498

Kom nyss hem från en uppfriskande promenad med Alexandra och Linnsen. Vi gick till Ica maxi där vi gick omkring och gjorde mest ingenting. Det var skönt att komma ut och gå ett tag iaf och bara få prata om sånna saker som bara tjejer kan snacka om. Det är en sak jag tänkt på, vi tjejer kan verkligen få världens minsta lilla sak att låta som världens största och prata om det i timmar, varför?

I skolan idag så labbade vi, det var roligaste naturlektionen på väääldigt länge. Jag, Aurora, Sandra och Lollo var på team och vi startade "Operation 2SE498, I vilket saltlösning flyter ägget?"  Vi var bäst, hördes mest och hade roligast. Här får ni en lite bild på det hela.

image102

Nu ska jag iväg och möta Annicka för mitt tredje träningspass denna veckan, jag syndade idag och åt 3 godisbitar så ikväll blir det stenhårt! Sen måste jag bara säga att jag är dum i huvudet och jag tycker synd om alla som är kompis med mig, ni borde skämmas :P

Peace!

Kaffekaffekaffekaffekaffete

Jag är helt död i alla muskler. Igår va det ett hårt combatpass och idag pumpa jag och Annicka, helt död. Fast jag känner att jag börja komma igång nu med allt och livet flyter på, vilket är kul. Dock så måste jag bättre mig i skolan då jag är helt ofokuserad och okoncentrerad.

Idag så var jag ledig men detta stoppade då inte min pappa från att rycka upp mig vid 7 på morgonen och tvinga med mig till hans jobb för at hjälpa till, det vart tre koppar kaffe innan vi åkte. Det vart lite halvslappt på pappas jobb då jag bara skulle ta lite bilder och lägga ut annonser, en kopp kaffe till. Efter detta så begav jag mig till handen för att fika omgång 1 med tjejerna från klassen, vilket var trevligt. En kopp kaffe till. Sandra var överlycklig då hon fått äga, den tjejen har stake! Efter detta så vart det ut på en liten shoppingrunda i haninges butiker. Jag köpte en klänning och ett linne, mycket bra köp :) Lollo testade joggingskor och det såg ytterst roligt ut!

Efter detta bar det av att möta Evelina för fika nummer två. För att variera mig tog jag en te istället för kaffe (jag höll mig från kakor och annat onyttigt, vilket jag är stolt över). Annicka kom förbi och joinade oss på en te. Mycket trevlig fikastund med gulligaste tjejerna! Efter någon timme så begav vi oss mot Annicka där det blev dags för uppdrag-hemligt. So exciting! Vi hann förlänga livet också med väldigt mycket skratt. Sen begav vi oss till gymmet och resten vet ni :) Snygg-olof borde inte få ha pass btw, borde bli förbjudet!


image100image99















image101

Sverige, gå och dö!

JAG HATAR SNÖ!!!!!

Så nu har jag fått ur mig lite aggressioner över detta helvettes väder.
Idag så ska jag hjälpa min käre far på jobbet, ska agera fotograf (inte för att jag är en så bra sådan men bättre än honom är jag iaf) Senare så ska jag ta tåget mot haninge centrum där fika med mina guldklimpar från klassen står på listan. Efter denna fika ska jag möta upp Evelina och fika med henne också. Jag och mina pärla Annicka har kommit överrens om att börja gå ner i vikt så därför blir det bara kaffe för mig båda gångerna. Jag har planerat att gå ner 5 kilo (i fett) får se hur det går.

---

Är riktigt besviken över att du inte hört av dig..

Bilder

Såhär kul hade vi på mattelektionen idag.





----------------------------------------------------------------

Här kommer bilderna från gocart-kvällen :)

image94


HAHAHAHAHHAHAH

image85

Skjut mig!

Stenhårt!

Jag kunde inte sova i natt, jag är STENDÖD!
Nu ska jag och skavsår-Camilla gå och jobba med samhällskunskapen, YAY!
Den här dagen måste ta slut fort, annars dör jag!

avsluta meningarna - i brist på annat att göra

1. Jag har insett att min senaste kyss... var ett enormt misstag.
2. Jag lyssnar på... ingenting just nu.
3. Jag pratar... för mycket.
4. Jag tycker om... den förbjudna.
5. Min bästa vän är... är värd guld.
6. Min första riktiga kyss... var underbar.
8. Jag avskyr när folk frågar... "vilken pappa?"
9. Kärleken är... hatad.
11. Jag gillar att... filosofera
12. Jag kommer aldrig att... lära mig av rätt misstag.
13. Jag är hemligt förälskad i... mr.
14. Sist jag grät var... länge sen.
15. Min mobiltelefon är... på ljudlöst.
16. När jag vaknar på morgonen... vill jag se solen.
17. Innan jag går och lägger mig... läser jag.
18. Just nu tänker jag.. i förbjudna tankebanor.
19. Bebisar är... sötast.
20. Idag har jag... sovit, ätit, promenerat och lekt.
21. I kväll ska jag... försöka sova.
22. I morgon kommer jag... gå i skolan, plugga och förhoppningsvis träna.
23. Jag vill verkligen... att allt ska vara över och sommarn får gärna komma.

.

Jag avskyr dig.

Hejdå

Nu är det dags. Det är dags att släppa taget, tiden är inne. Jag måste ta steget ut för detta har gått mig över huvudet allt för länge. Jag vill inte vara med i den här leken längre, den har tråkat ut mig och nu vill jag bara ha kul. Jag ska hitta på en ny lek som passar mig bättre än denna, en lek jag kan vinna, inte bara förlora. Jag säger hejdå nu, för jag vet att det aldrig kommer bli. Det kommer aldrig bli som jag vill, det har gått för långt. Jag kommer sakna det och säkert ångra mig men jag ska verkligen försöka nu. Jag har alltid insett detta men inte vågat tro på det, fortfarande levt på hoppet, men nu är det slut. Jag erkänner för mig själv att detta aldrig kommer gå så jag säger hej då.

Go-cart is the shit!

En kväll ute igår som hette duga. Jag tänker inte berätta något om den (förutom att jag och Annicka snodde en sparkcykel) för att denna kväll skäms jag över, det var riktigt illa! INTE OKEJ!

Idag så har jag legat hemma med huvudvärk hela dagen, trots det fina vädret så satte jag inte en fot utanför dörren tills det var dags för mig att bege sig mot konsum senare på kvällen för att möta upp Camilla. Vi skulle till go-cart palatset där min klasskompis Aurora och hennes pojkvän jobbar. Camillas pojkvän Robin skulle få den stora äran att köra oss dit och det vart en rolig resa, råttor som sprang över vägen bland annat. När vi väl är "framme" så frågar vi efter våra kompisar men det visar sig att vi kommit till helt fel ställe och får ringa efter Robin för att hämta oss igen. När vi väntade på Robin så vart vi bjudna på fest av några 40+are, men detta erbjudande var inte så populärt för våran del. Väl på Go carten började det roliga, vi red på tjur, körde sumobrottning och körde Go cart såklart. Jag kom fyra av sex, ganska stolt faktiskt då jag var helt säker på att jag skulle förlora totalt. Lollo var galen och körde upp på däcken (det finns nog bara du som lyckas)

Nu ska jag sova, men lägger in bilder från idag imorgon! tjohej

...

Nu gjorde jag det igen, fan!

Syskonkärlek

Idag är sjukdag nummer 4. Jag har legat hemma i 4 hela dagar, suck är allt jag har att säga. Det är verkligen sååååå tråkigt. Idag så känner jag mig lite bättre och därför hade jag sån himla lust att gå ut ett tag på en kort promenad eller något. Jag terrorringer min bästa vän men hon har nog blivit döv och hör inte telefonen, what to do? Då slog det mig plötsligt, jag spenderar allt för lite tid med mina kära bröder. Så jag tvingar med mig två av mina tre bröder upp till centrum för att panta burkar och sen köpa godis. Jag har alltid sett mina bröder som aliens, de har inte gått att umgåts med dom. Nu så måste jag faktiskt säga att de börjar bli människor, ganska normala sådanna faktiskt. Jag hade riktigt trevligt trots att det bara var på en kort promenad. Alla vi 4 syskon som bor hemma är väldigt upptagna av oss jämt och det ända vi ser av varandra är en kort stund under middagen och ibland inte ens då. Detta är något som måste bättras, jag menar de är ändå av nästan samma kött och blod som jag.

image83 image84

Nu saknas lilla Robin här, hittade ingen bild :)

Naiv

Han är min Mr. Även om han inte vet om det så känner jag det. Eftersom det gått så lång tid så måste jag börja inse att han verkligen var han, jag ska inte längre gå och försöka lura mig själv om att det inte var så, för jag kommer ingenstans då. Nu är det fokus på att börja om från början, hitta tillbaka till tiden innan. Problemet uppstår ju dock när han hela tiden kommer in i mitt liv när jag känner att det börjar bli bättre.

Han hamna djupt i hjärtat, det gjorde han verkligen, men om han nu finns kvar där för att jag fortfarande känner starkt för honom eller för att jag inte är redo att släppa honom det är en annan fråga. Vi människor är proffs på att alltid försöka ha saker att deppa över, det är som en tävling för oss "vem är det mest synd om". Tänker jag på honom för att jag är rädd för att inte ha något annat att klaga över? Vill jag verkligen så gärna vara med i tävlingen? Ofta när jag pratar med min pärla om mina bekymmer så kommer hans namn ofta med i bilden, om jag då glömmer honom, vad har jag då för bekymmer? Jag har ett bra liv, jag är lycklig och glad nästan hela tiden så det skulle nästan kännas tomt att inte ha några bekymmer. Är det ens tillåtet? Vad menade jag nu med det, jo, är det tillåtet att säga att man mår helt bra, måste man inte ha något som bekymmrar en hela tiden? Idag känns det nästan som om det vore så, varje människa man ser ska ha något problem de döljer, eller?

En annan sak jag tänkt på är att jag är väldigt naiv när det kommer till spelet kärlek. Jag tror för mycket om mig själv och därav anledningen till att jag inte ser saker klart. Jag tar förgivet och ser inte alla små vibbar. Vad beror detta på? Är jag för självsäker eller är jag bara en dålig spelare? Jag tror det beror på att jag inte kan spelreglerna, jag kör mina egna. Jag är singel, jag älskar att vara singel men jag är kär. Jag är kär i kärleken och inte i personen i fråga. Dock har en person fått mig att komma ur balans, han kaosa till det riktigt ordentligt, jag hade ingen kontroll. Aldrig hade jag kännt så förut så jag tror att det var mitt snabba möte med kärleken på riktigt. Jag tror att jag har för mycket stolthet för att kunna låta någon komma så nära inpå att den skulle kunna rubbas.

Let me tell you how it'd be
You won't get with this you see
Cuz you can't handle me
It's a simple fact that you can't seem to handle me
Don't matter how you act with them, you can't handle me


 


saknad

Den finns över allt, känslan som är värst. Saknaden.

Varför saknar vi ? Hur kan någon komma en så nära att man känner sig alldeles tom utan den? Saknad är en utav de värsta känslorna som finns. Alla känner den någon gång i livet, ibland mer eller mindre. Jag kan inte sluta fundera på, vad är det som får oss att sakna ? Saknad kanske är något som finns i luften och angriper någon som råkar vara där vid fel tillfälle, eller ?

Det värsta med saknaden är att man kan sakna någon så det gör ont i kroppen och man vet inte vart man ska ta vägen, men den man saknar kanske inte ens ägnar en tanke på dig. Är det värt saknaden då ?

Är saknad någonsin något bra ?

Längtar


Vi kommer ha det så underbart, full lika a kastrull hela veckan alla dagar!

image75

Gotland v.29 here we comes :D

bloggberoende?

Jag har blivit galen då bloggen inte fungerat. JAg har nästan fått panik över att inte kunna skriva när jag vill. Nu när jag väl sitter här kommer jag inte på något bra att skriva om. Ju för sig så kan jag tala om att jag och Annicka ska till gotland under stockholms veckan i sommar. Vi har bokat en jätte gullig stuga med värsta uteplatsen och bara 10 minuters promenad från visby innerstad. Jag längtar så jag håller på att dö! Vi kommer ha så otroligt kul, så nu gäller det bara att träna som en blådåre innan så man inte kommer dit som värsta tjockisen. Så ni vet vart ni hittar mig ;)

Annars har jag inte gjort så mycket, har ju såklart lyckats blivit sjuk och har varit hemma från skolan i två dagar nu. Jag hatar det verkligen, för jag är för frisk för att bara ligga i sängen och för sjuk för att gå ut och göra något. Så jag går runt som ett fån här hemma och städning är det roligaste jag kan hitta på som inte är för ansträngande.
Imorgon ska jag försöka gå till skolan, får se om jag kommer upp imorgonbitti vilket jag inte gjorde idag.

Krya på mig!



image74

stugan vi ska bo i :)

RSS 2.0