Tatuering

Imorgon ska jag till tatueringsstudion och låta dom rita min tatuering. Lite nervös faktiskt. Jag blir lite rädd att jag kommer tröttna på tatueringen, man ska ändå ha den ettr bra tag. Jag tycker den är jätte fin nu, men om 20 år kanske den är jätte ful.

Varför vill man tatuera sig? Vem kom på att man ska måla på kroppen med nålar så att det inte går bort? Det är ganska sjukt egentligen. Dock så är det snyggt med tatueringar, eller en del iaf. Det fulaste som finns, enligt mig, är när någon (oftast killar) tatuerar något som de tror blir skitsnyggt och verkligen kommer impa, men som mest bara ser töntigt ut. Jag tycker inte tatueringar ska finnas på sånna ställen som visas hela tiden, jag tycker om när det finns en viss mystik i det hela. När man endast ser en bit av den när någon råkar böja sig eller liknande, då blir man extra nyfiken.

image7

Det här är den jag ska göra, den ska vara svartvit och sitta på sidan av magen lite snett. Vad tycks?

Sjukdomen sitter i tråkigheten

Sitter här hemma och har jätte tråkigt. Med tanke på att jag legat uppe hela natten och spytt och inte fått många timmars sömn tyckte jag att det var bäst att jag stanna hemma idag. Jag stannar inte hemma för att jag tycker att det är kul, helt tvärt om. Finns det något tråkigare än att sitta hemma och inte kunna göra något och bara titta på capish och vad nu alla spelprogram på tv heter. Det är det ända som visas.

Fasst det såklart. Skulle kanske vara värre och gå till skolan när det finns en risk att magen vänder sig utochin. Det skulle inte vara så rolig det heller. Så hur man än vrider och vänder på steken blir inget till det bra eller roliga. Finns det något man kan göra som är kul när man är sjuk? Om någon vet så vill jag gärna att ni säger vad !

Hatar att vara sjuk.


Är målet i livet att träffa någon?

Är det meningen att livet ska gå ut på att träffa "the one" ? Att allt vi gör nu, gör vi endast för att vi i slutet ska sitta hemma med våra partners och våra 5 ungar som springer runt i huset och leker med hunden ? Den stora frågan är, är det fel att inte vilja ha det så ?

Idag satt jag på bussen på väg hem från skolan och allt mina öron kunde höra var dånet av en skrikande bebis. Mamman känner alla sura blickar på sig och blir stressad och panikslagen över att barnet skriker. Man ser på folk vad de tänker "Kan hon inte få tyst på den där förbannade ungen !?" Eller om personen i fråga har barn själv "Mitt/mina barn skulle aaaaaldrig göra sådär, dåligt uppfostran fnys!"
Jag menar, det är väl inte hon som skriker, om man nu stör sig så mycket på den skrikande bebisen så får man väl gå fram och skälla på bebisen. Barnen är vår framtid och redan som små blir de hatade, suck.

Nu åter till ämnet.
Medan jag satt där och lyssnade på bebisen började jag tänka på mig själv och hur mitt liv kommer sluta. Jag tänkte mig själv med barn och hus och man och hela paketet. Jag fick då en klump i magen, jag vill inte ha det så! Jag vill inte gifta mig när jag är 25 och skaffa barn då. Jag vill ut i världen, träffa mycket människor. Trots detta vill jag vara en ung mamma (har lite problem med att få ihop det) Jag vill leva livet så länge som möjligt och sedan när jag känner mig fullbordad så kan jag börja på någon annans liv och göra det livet så bra som möjligt. Som man brukar säga, man kan inte älska andra förän man älskar sig själv. Det borde gälla detta ämne med:
Man kan inte leva med andra förän man levt själv.


Sen så vill jag bara tacka Annicka för en rolig eftermiddag, I'm Bjudaer dejj :)

villvillvill

image6

Jag vill ha sommar, NU!

Mål

Nu har jag satt upp ett mål, jag vet inte hur det kommer gå men man kan alltid försöka.
Jag ska förska ta körkortet innan 1 juni. Nu har jag ett mål och då kanske det är lättare för mig att komma igång på riktigt. Så i sommar kanske jag blir fylletaxi och när som helst kan ni kanske se en Jessie köra förbi i någon full skruttig volvo kanske :) mihi.
image4

Nu vet alla ni om mitt mål så ni får försöka stötta mig.

Onödigt

Sitter i skolan, skittrist !
Har varit arton i en och en halv dag nu :) YAAAY

Ikväll blir det iväg till gymmet och pumpa lite! Måste ju bli av med all tårta jag åt igår -.-  suck

Ha en bra dag :)
image3

-

Min käre vän, du lyser upp min tillvaro

Yesterday

I just can't believe your gone,
still waiting for morning to come,
wanna see if the sun will rise,
even without you by my side.

When we had so much in store,
tell me what is it i'm reaching for.
When we're through building memories,
i'll hold yesterday in my heart, in my heart.

image2


18 års firandet

Idag fyller jag vuxen, wihoo :)

Vaknade imorse med världens huvudvärk och munnen skrek efter vatten. Jag började fundera på vad jag gjort kvällen innan men det visa sig att jag fått en del minnesluckor runt vissa tidpunkter på dygnet. Jag hade i vilket fall som helst jätte trevligt och fick många fina presenter av mina kära vänner. Dock så kan jag ju inte svara på om jg hade det trevligt dom tiderna jag glömt bort, men det kanske fanns en andledning till att jag förträngt dom?

En sak jag kommer ihåg var iaf att hela mc donalds vid slussen sjöng för mig, och sen var det någon snubbe som kastade pommes frites på mig. det slutade med matkrig.

Jag hade iaf jätte trevligt och kommer minnas min artonårsdag som en bra dag :)

Tack igen för alla fina presenter :)

Carpe diem

Lev dagen som om det vore din sista.

Tänk om du går runt och är sur eller ledsen hela tiden, då missar du meningen med livet. Du missar allt kul och roligt som finns runt omkring dig. Eller tänk om du går runt och bara gör det som alla andra vill göra, då missar du chansen att få uppleva dina drömmar. Det finns tusen olika vägar att välja i livet när det gäller allt. Det är inte så svårt att ta rätt väg, det ända man måste göra är att lyssna på sig själv och hjärtat.

"Kyss ingen imorgon, du kan kyssa idag"
Håkan Hellström är ett geni. Varför vågar vi inte ta chanser när vi ser dom? Tänk på ditt liv, hur många chanser har du inte missat ? Det är allt för många! Vad är det då som gör att vi inte vågar ta chanserna som skuttar så glatt framför våra ögon? Jag kan inte låta bli att fundera, beror det på att vi är för rädda? I sådant fall, vad är vi rädda för ?
Jag anser att om man är nöjd med det man gör så finns det ingen orsak att vara rädd. Skeptisk, okej, men inte rädd. Om vi går runt och är rädda för att göra fel hela tiden, vart slutar vi då ? Den ända som kan svara på vad som egentligen är rätt och fel är du. Låt inte någon annan leva ditt liv, det är givet till dig och ingen annan.


Ensam är tråkigt, inte stark

Hade två lektioner idag, jätte skönt. Efter skolan bar det upp mot centrum där det blev lite käk och sedan fixade jag mina naglar. Jag gick även förbi jobbet och lämnade tillbaka en klänning jag köpt där. Trots att jag jobbar nästan varje helg så glömmer jag alltid ta med den där förbannade klänning. Så idag, dagen innan man fick öppet köp, kom jag äntligen ihåg att ta med den.

Vad händer ikväll då?
Först trodde jag att kvällen skulle sluta hemma med sällskapssjukan, men sen kom jag på att jag gör det bästa av situationen då alla mina vänner skiter i mig en fredag :/
Jag har bestämt för att (i min ensamhet) ha spakväll. Jag ska fixa mina ögonbryn, måla mina naglar, fixa ansiktet och helt enkelt ta hand om hela kroppen. Det är ju en sånhär perfekt dag att göra sådant man aldrig har tid med annars, ta hand om sig själv.

Imorgon smäller det stort. Då ska jag firas av mina vänner, 18 år är inte illa pinkat. Det blir middag och förkrök hemma hos mig på båten. Kommer bli jätte kul! Eller, bara om jag får mycket presenter. Jag menar vad har man annars vänner till ?

Hoppas ni andra får en bra fredag, tänk iaf en tanke på mig som sitter hemma helt själv med mitt nagellack och min pincett. Bye

Glömde

Oj vad många inlägg det blev ikväll, är lite skrivsugen antar jag ^^
Glömde säga en liten sak. Eller fråga kanske det heter, whatever.

Imorgon så kommer jag ha jätte tråkigt om inte någon vill offra sig med lite gott att tugga på och en film ! Ring mig i så fall :) Rädda min kväll.

Lömska

Katter är lömska !bara så ni vet, fall inte för frestelsen ! Dom är söta på utsidan men hemska på insidan

image1

GODNATT!

Klottrare och Katoliker

Jag sitter här och funderar på några saker. Eller rättare sagt en kär vän fick mig att fundera på dessa saker. Klottrare och katoliker, vad är de för några?

Klottrare: De förmedlar sina känslor genom att skriva det på allt de går förbi. Vissa skulle nog kalla det smuts, andra skulle nog säga att det finns för många ungdomar med för mycket fritid. Jag tycker att klotter är bra. Förstöra samhället totalt och bara skriva saker som "I was here 1998" Det är ju konst. Jag menar, det är ju coolt ju. Ibland när jag ser klotter tänker jag att det kan vara as länge sen det skrevs och börjar fundera på hur den personer lever idag. Klotter är konst, inte förstörelse!

Katoliker: Vad är det? Vad gör dom ? Jaa..  ingen vet nog säkert, men jag lovar att de har något gemensamt med klottrare.

Tack för att du fick mig att tänka på detta Annicka. Det är en världslig sak ;)

Skumma människor

Jag vart rädd. Varför? Joo, det var såhär. Jag jobbade idag i farsta centrum och så står jag vid kassan när jag ser en kortklippt ung tjej komma in i butiken. Hon hade endast på sig en linneklänning med rosa blommor på. Inga strumpbyxor, ingen jacka, INGENTING! På fötterna hade hon ett par röda raggsockor med plastpåsar över. Ho måste ju frysa ihjäl tänkte jag.

Hon kommer gående mot mig och jag känner att håren börjar resa sig på min kropp.
"Jag känner inte igen dig" säger hon med darrande röst med lätt brytning.
"nehe" svarar jag lite fundersamt. Borde hon känna igen mig?
"Jag känner inte igen dig" Säger honm igen, som om jag inte hört det första gången.
"Okej" svarar jag denna gång och kollar lite misstänktsamt på henne.
"JAG KÄNNER INTE IGEN DIG!! VEM ÄR DU?!" Skriker hon över hela butiken och alla ansikten vände sig åt vårat håll. Det vart så tyst att jag nästan kunde höra hur folks hjärtan dunkade.
"JAG KÄNNER IGEN ALLA ANDRA ! MEN INTE DIG" skriker hon igen.
"okeeej" svarar jag igen.
"hehe, hejdå" säger hon och går ut med sina röda raggsockor och åker upp för rulltrappan.

Nu ska jag ut och möta Annicka för att dela på ett paket med salta pinnar. Uppdaterar om dagens andra skummo lite senare.

Ha det bäst så länge!!  Ciaaaooo

UPDATE:
Nu är jag tillbaka hemma igen. Det blev en kväll med cigg, te och någon rolig serie som jag inte kommer ihåg namnet på.

Skummo nr.2
Skummo nummer två dyker upp cirka 1 timme efter skummo ett. Jag lägger märke till skummo två utanför butiken. Han  är cirka 60 år gammal och kommer ursprungligen inte från sverige. Han går typ lika fort som en snigel (om inte snigeln går fortare tillochmed) och han RÅstirrar på mig. Även när han gått så långt att han inte kan titta på mig från sidan då vänder han på hela huvudet och glor. Sedan går han typ 1 meter till och sen vänder och tittar fortfaande. Han gick ungefär 10sånna vändor, fram och tillbaka utanför butiken och släper mig inte med blicken.

Sedan bryter han sin rutin och åker upp och ner för rulltrappan (glor fortfarande) När det hade gått en kvart och jag precis hade tänkt ringa till säkerhetsvakten, då an skrämde mig rejält, försvann han. Skummo.


.

Trött, så himla trött.
Jag orkar inte.


Ny blogg

Jag har startat en ny blogg förm att på något sett börja från början. Jag har självklart kvar den andra bloggen så man kan läsa de gamla inläggen. Jesusruna.blogg.se

Samma människa, ny blogg.

bye

saknar, älskar, hatar

Detta inlägg kommer bli lite personligt, men jag känner att jag måste skriva av mig. Kommer säkert ångra mig.

Det finns en kille. En  kille som tog mitt hjärta med en blinkning, en hundradels sekund. Han var helt underbar och mina känslor för honom skulle kunna ta mig till andra sidan jordklotet, de var väldigt starka. Det var speciellt med det jag kände, jag hade aldrig kännt så förr. Så fort jag tänkte på honom flög alla fjärilar i magen, när vi kysstes svävade jag på moln. Allt var så perfekt, nästan för perfekt för att vara sant.

Det var inte så perfekt som jag trodde...

Han lämnade mig för en resa i 5 dagar sen såg jag honom inte igen. Han ville vara fri och detta meddelade han mig via dator. Trots att det bara handlat om några månader blev jag helt förstörd. Han hade väckt något hos mig som jag inte trode fanns.

Jag träffade honom igen 6 månader senare och jag var fast direkt. När jag tittade på honom så dök en helt spontan tanke upp. "Honom skulle jag kunna göra allt för, jag vill leva mitt liv med jusst den här mannen som sitter brevid mig." Efter den kvällen åkte han tillbaka till sin skola som ligger 3 timmar härifrån. Jag kommer nog aldrig mer se honom.

Det patetiska är att trots att jag vet att det inte finns något hopp, slutar jag aldrig drömma. Trots att jag mår bra, slutar jag aldrig känna. Jag saknar, hatar och älskar honom. Han ger mig inte ens en tanke om dagen, medans han har tagit hela min kropp och sliter sakta men säkert sönder den.

Ibland tänker jag inte så mycket på det, ibland är det värre.
Nu har jag fått skriva ner mina tankar och jag kommer inte vilja prata om det igen.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0