Ta mig dit, dit där jag kan börja om

Har precis varit och ätit nu, är fortfarande mätt som ett svin. Vi hade jätte trevligt och jag förstår fortfarande inte varför vi inte ses oftare! shame on us!

Förutom att jag är mätt så känner jag mig ganska tom, jag vet inte om det beror på ångest efter dessa dagar eller om det beror på något annat. Jag hoppas bara att det går över snart, för gillar inte den här känslan. Det är den känslan som säger att något är fel, fast kan inte riktigt sätta fingret på vad som är felet. För jag mår bra och jag är inte ledsen men det är något som inte stämmer. Det får se till att komma fram snart så jag kan göra något åt det, för nu kan jag inte göra något annat än att vänta och se vad felet ens är. Hur kan det vara så att kroppen känner att något är fel fast man inte själv vet vad som är felet? Eller vet man kanske det inerst inne bara livrädd för att erkänna det för sig själv och andra? Vad är det då som gör oss så rädda, blir vi för sårbara? Ni ser, jag kan vända på det hur många gånger som helst men något vidare svar kan jag inte riktigt få.

Jag vill fortfarande mer än allt bara bort här ifrån, flytta till ett annat land eller bara flytta från Stockholm. Jag har tagit ut allt staden kunnat gett mig, jag får inget mer nu. Jag kan inte heller ge det något mer då jag redan gett allt av mig här. Jag vill börja om, känna mig osäker någonstans där jag aldrig varit och få bygga upp mitt liv igen från grund, som en ny människa. Detta är något som går i mina tankebanor varje dag, jag längtar tills jag gått ut gymnasiet och kan göra vad jag vill med mitt liv. En sak är säker och det är att jag inte kommer bo kvar i Stockholm länge till. Jag älskar stockholm, inge snack om saken, men jag behöver få försvinna om så bara för någon månad.

Ta mig dit, dit där jag kan börja om.

skjut mig!

Igår så kändes det som jag blivit överkörd med tre bussar och 5 lastbilar. Idag så käns det som jag blivit överkörd av allt som rör sig på vägarna i Sverige! Inte okej. Kaffe är det jag lever på, mat vill jag inte ens se. Det är sjukt att man kan må så här dåligt, borde inte vara tillåtet.

Ikväll så ska jag iväg till pizza hut och äta med mina kära vänner. Egentligen så hade jag velat däcka på sängen och aldrig mer vakna, men man måste ju bjuda till lite. Vi får väl hoppas att jag mår bättre till dess. I annat fall får de se mig stirra in i väggen och se ut som en zombie. Det vore ju inte bra.

Imorgon så blir det jobb och plugg, har ju det där j*vla trafikprovet på måndag, det lär väl gå som det går. Dock så har jag ju något att glädja mig åt och det är tisdagen som snart är här, det är bara 3 dagar kvar nu.

fan

fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan

Inte igen..

Tallin

         

image60

Jag hade jätte kul, vart jätte full och har inte sovit många timmar, så det har varit som det ska!
Orkar inte skriva mer nu för jag ska sova BIG TIME!



---

Fick nyss bilderna som fick mig att skratta så mycket att jag utan att överdriva har träningsvärk i magen nu. HAHA

                   

                   

image73

HAHA, hur lyckas man ?

Lycklig

Jag är superglad idag!
Jag vill bara att alla ska veta det.
Jag har ringt runt till många av mina kära vänner
bara för att berätta att jag är glad.
Det är början på mitt gladare liv.
Jag är världens lyckligaste idag och alla andra dagar,
även om jag skulle vara sjuk, ledsen eller arg,
så är jag ändå lycklig, för jag lever.



Tänkbart

Livet har uppgångar och nergångar. Det är som att någon sitter och styr ens liv med kontroll, nästan som om vi vore ett Sims spel. När en sak går dåligt i livet följs det oftast med många fler dåliga saker. Efter detta så kommer en liten luring då man tror att det börjar gå bra igen, men det slår ofta till dubbelt så hårt igen och blir dåligt igen. När man är i den här delen i sitt liv, då allt är jobbigt och man ofta har mycket att göra och för mycket att tänka på, då känns allt extra starkt. Alla känslor som uppkommer är starkare och har större effekt än då man mår någorlunda bra. Då blir min fråga, varför är det så? När något går dåligt så vet både hjärna och kropp om det, men när vi sen mår bra så känner vi inte av det på samma sätt. Om detta var lite otydligt så kan jag försöka förklara det såhär, vi säger att du en dag har jätte ont i huvudet. Du klagar över din smärta och tar en värktablett, efter någon timme är huvudvärken borta fast då går du inte runt och säger "Jaaa, min huvudvärk är borta!". För antagligen har du inte lagt märke till att den försvunnit.


Detta är något som vi människor måste bättre oss på, att glädjas mer och klaga mindre. Jag vet att detta ämne har kommit upp flera gånger i min blogg på sista tiden, men det är vad som rör sig i min hjärna för tillfället. Jag vet att jag är dålig på detta, men vet att man mår så mycket bättre av att glädjas åt det lilla. Jag har sett det med egna ögon och fått känna på det.


När livet går bra så säger vi inte det, varför? Varför inte låta världen veta om att du mår bra, så du kan sprida din glädje och dela med dig av allt bra du är med om. Folk kan lära sig av det. Testa någon gång att säga "Bussen var försenad idag" med ett leende, folk kommer att lee eller skratta åt dig istället för att dra en suck av medkänsla. Detta är småsaker som kan göra världen lite gladare. Eller varför inte dra iväg ett leende åt folk du går förbi på stan, en del kommer säkert att tycka att du är ett freak men samtidigt kan du kanske glädja en person som kanske behöver ett leende mer än annat eller någon som bara haft en riktigt dålig dag.


Det är det lilla som gör det stora i livet i längden, tänk på det!


Jag är en fågel

Jag är en fågel. Jag är fångad i en bur, fängslad i kedjor. Mina drömmar om att kunna flyga fritt, vart jag vill när jag vill, blir starkare för varje dag. Jag har inte kunnat flyga förän nu. Nu när jag kan sitter jag fast och kommer ingenstans. Jag vill fly, från allt vad livet gett mig hittils. Jag vill börja om, som fri, som mig själv och jag vill inte att någon eller något ska kunna hindra mig från att göra det jag vill.

Jag har blivit mentalt starkare av att sitta i bur och har nu blivit redo att släppas i det fria. Jag måste bara ta mig i kragen och göra mig av med allt som håller mig kvar här där jag inte kommer någonstans. Jag mår bra, fast jag behöver få komma härifrån. Bosätta mig någon annastans och börja om på nytt. Inte för att jag mår dåligt eller är ledsen utan för att jag känner att jag blivit en ny människa. Jag har alltid älskat livet och det jag gjort, men jag kan längre inte älska det utan måste hela tiden anpassa mig till allt runt omkring mig. Detta är något som längre inte fungerar då min vilja att få leva mitt liv som jag vill och som jag drömmer om det blivit så stark.

Att leva för andra och inte för sig själv gör att man sitter fast på samma ställe, trampar i samma spår. Många lever sina liv så för de är för rädda för att hoppa ut från klippan, gå in i den mörka tunneln som man aldrig vet vart den slutar eller om den slutar. Detta är något jag mer än gärna vill just nu, hur det än går.

Som jag skrev tidigare handlar detta inte om att jag mår dåligt, jag mår bra. Jag känner bara att just nu sitter fast här och kommer ingestans. Jag är glad att jag nu vet vad jag vill. Jag ångrar inget jag gjort i livet men för att jag ska kunna ta del av livets bästa sidor måste jag nu fly det liv jag lever idag.

Same old story, same old song
Goes all right, till it goes all wrong



Lite kort om min händelserika söndag

Det är snöstorm! Jag gick utanför dörren och jag blev en levande snögubbe, inte okej!

Igår så var jag hemma hos Krilla med boysenboys och Larissa. Det vart spelkväll med lite öl och ukrainsk (heter det så?) sprit. Jag vart jätte glad, för jag och håriga-Oskar vann! Vi var grymma!

         



Idag så har jag varit hos min Moster och firat hennes sambo Richard. Nu ska jag plugga och senare ska jag ha titta på film och äta chips-kväll med Camilla, MYS!

Skulle egentligen träna idag också, men har varken lust eller ork då jag är grymt seg idag. Jag måste skärpa mig, men har man lov så måste man få ta det lugnt, för jag tar det aldrig lugnt annars. Så träningen får vänta ett tag.


Runa

Det är bara 23 stycken i hela sverige som heter Runa i efternamn. Det är antagligen min släkt. 20989 stycken heter Jessica, det är ganska många.

Kolla hur många som heter likadant som du i förnman eller efternamn på:
http://www.scb.se/templates/Namnstatistik/NamnSokResultat____50725.asp


Vägen till mitt hjärta?

Jag har lagt märke till en sak. Vägen till mitt hjärta går genom att kunna spela gitarr och kunna sjunga. En kille som sjunger och spelar gitarr får mitt hjärta att smälta. När jag tänker efter så har alla mina pojkvänner jag haft hittils antingen kunnat spela gitarr eller sjunga eller båda två. Är inte detta lite skumt? Är det så att jag bara kan falla för killar som har dessa egenskaper? Det skulle isånna fall förklara en hel del.

Någon måste ju kunna hålla med mig om att det sexigaste en kille kan göra är att spela gitarr, jag menar det finns ju inget bättre! Det spelar nästan ingen roll hur han ser ut, kan han spela så får han min uppmärksamhet på en gång i vilket fall som helst! Så är det bara.

Någon som kan spela gitar och sjunga är Alex Turner, han är i mina ögon en utav de sexigaste killarna på denna jord och om det beror på hans utseende eller på hans gitarrspel och röst kan jag inte svara på. Antagligen så handlar det mest om rösten och gitarren men även utseendet. Killar blir snygga med en gitarr mellan armarna. Det är som tjejer och smink.

image52

Snartsnartsnart


Snart kommer min kamera, YAY! Jag längtar så mycket tills jag får den, då kommer jag aldrig lämna den.
Visst är den fin? :)






Do you love him?

I'm gonna take it upon myself
To be with you and love no one else
Cos your my man and i'm your girl
So come on over life's just began
But then comes..

Du be de duh don duh do you love him
Do en du don I don't know if i love him

image51

Crazyyyy

Helt underbar cover!
The kooks - Crazy

image47

Så vad gör man denna lördag då? Jo man sitter bara hemma och är allmänt seg. En sak jag lyckas göra iallafall är att plugga, känner mig riktigt duktig. Fasst samtidigt, det är lördag och jag pluggar, hemskt att det ska behöva vara så. Fasst med tanke på hur lite sömn jag fått denna långhelg så är det inte konstigt att jag bara vill vara hemma och ta det lugnt. Plus att det är sjukt många fler minusgrader ute än vad jag klarar av.

Tidigare idag så var jag hos mormor och lilla släkten var där. Det vart många diskussioner om religon, vet inte riktigt varför, men intressant var det vilket fall som helst. Det vart även lite diskussion om min framtid efter gymnasiet. Det jag kom fram till var att jag antagligen ska plugga utomlands något år. Vart och vad har jag inte riktigt bestänt, men antagligen blir det inköp. Jag ska plugga 1,5 år inköp här i stockholm efter gymnasiet det är ju inte omöjligt att jag efter detta fördjupar mig i detta och tar något år utomlands också. Vad tycker ni? Skulle det inte vara skönt att bli av med mig ett tag ;)

Ha en bra lördag gott folk!


Lite om gårdagen

Igår var en rolig dag.. Den var lite annorlunda men rolig.

I skolan hade vi naturkunskapsprov och jag blev ursinnig, hade läraren varit där hade jag skjutit henne! Varför orkar jag inte ta upp, men det ledde iaf till att jag som aldrig blir arg vart jätte arg. Mina klasskamrater fick sig nog en chock.

Efter skolan då min energi var helt slut efter mitt lilla uppror så fick jag springa till tåget för att möta Maria. Vi skulle till model house för att hon skulle bli fotad. Vi springer om kring i halva stan för att hitta dit och vi ger upp när vi har 5 minuter på oss och får veta att det tar 15 minuter att gå dit från där vi va. Vi hoppar då in i en taxi som tog oss direkt till porten. Vi kommer in och Maria får springa in och bli sminkad. När hon är klar så säger sminkösen att jag också ska sätta mig. Jag vart lite chockad men lydde, en gratis sminkning skadar ju ingen. Maria byter om och får sedan gå in för att fotas. När hon är klar kallar fotografen på mig, jag skulle tydligen fotas jag med. Så jag går in i mina inte allt för snygga kläder och leker modell, det är ett hårt jobb det där! 

När fotona är klara så beger vi oss till en pub och tar några öl, lite för mycket dock då klockan bara var halv sex på en torsdag. Vi reser oss efter en halvtimme och märker att vi har blivit fulla, inte okej. Inte nog med detta utan vi får för oss då att varför inte fortsätta dricka? Så vi springer in på seven eleven och köper oss några trefemmor. Detta resulterade i en full Jessica som mötte upp en trött kim.

Efter en stund hos Kim tröttna jag och åkte för att möta Annicka. Då vart det dags för operation hämta-öl-på-annickas-baksida-utan-att-hennes-mamma-märker-något. Jag kände mig som James Bond. Det var häftigt!

Vi åkte hem till mig för att titta på film, Annicka somna. Jag åkte senare på kvällen till Kim där det vart mer filmtittande. Idag blir det fest. Inte så överdrivet taggad men så ser kvällen ut just nu iaf. Hoppas ni andra får en bra fredag, jobbigt annars för just denna fredag är ju så lång ;) (haha)

         

Tankar om känslor.

Jag känner något. Jag vet att det inte är vad jag vill känna, men det är något. Det finns där någonstans det vet jag, men inte redo att blomma ut ännu. Jag vill känna det nu, jag vill få veta om det är rätt eller inte. Jag leker med känslan och ljuger för mig själv att jag känner den. Varför kan inte känslorna gå efter det man vill? Kan de inte komma när jag vill att de ska komma och exakt som jag vill ha dom. Inte halva och ibland inte hela, utan precis som jag föreställer mig dom. Eller skulle det ta bort mystiken i hela känslan? Skulle känslor bli svagare om de jämt blev så starka eller svaga som man ville?


Just nu vill jag både känna mindre och känna mer, varför kan inte hjärta och hjärna samarbeta? Hur kan det vara så att hjärna och hjärta vill så olika?


När jag är sårad eller ledsen så vill hjärnan att jag ska känna mindre och att allt ska vara över, medan hjärtat, envist som det är, aldrig gör som hjärnan vill. Ibland så har jag världens bästa förhållande framför mig och hjärnan vill helst av allt kunna ta del av det och känna mer, men hjärtat tillåter inte detta. Är hjärtat elakt? Vill hjärtat en bara illa?


Hur kan känslor spela en sån stor roll i ens liv? Känsla är ingen sak, det hänger i luften, det går inte att ta på eller att se på, men ändå så är känslan det starkaste och dyrbaraste vi människor äger. Utan känslor skulle alla på jorden gå runt som spöken, aldrig kunna älska eller hata. Hade detta varit bra? Hade det gjort världen till ett bättre ställe om ingen kunnat känna något alls?


Där vill jag leva

Varför är man alltid så rädd för det man kan missa ? När jag inte kan följa med på saker eller måste följa med på grejer som jag egentligen inte vill är jag alltid rädd att missa något som alla andra gör. Till vilken nytta? Varför kan man inte bara försöka vara glad för det lilla och se det positiva i det. Om jag går runt och surar över vad jag missar, ser jag inte det jag är med om.  Jag måste lära mig detta, annars kommer jag missa många bra stunder av mitt liv som jag inte insett varit bra. Jag vill kunna göra det jag vill och inte det jag tror att andra vill av mig. Just nu känner jag att jag vet vad jag vill angående sommaren, men samtidigt så är jag så himla rädd att andra ska ha roligare än mig, är inte det knäppt och egoistiskt? So om dom andra har roligare än mig för jag gjorde i alla fall det jag ville. Jag vill inte åka på en festsemester, trots att jag vet att jag skulle ha hur kul som helst, jag vill bort från verkligheten här i Sverige och se verkligheten någon annanstans. Jag vill få så mycket mer än bara drickat. Jag vill tillbaka till landet utan krav, utan måsten och utan fördomar. Få smita från sin egen verklighet till en verklighet som är så mycket starkare och tydligare. Jag vet att jag skulle få det så mycket bättre där än i en feststad, jag skulle njuta och känna livet på nära håll. Jag skulle bli varm igen och få veta hur det verkligen är att älska. 

Jag vill verkligen bort härifrån nu, snälla låt mig gå...

image38

Mycket som händer på insidan

Nu ska jag förklara det som trycker ner mig.

Jag är en sån här typisk tjej som gillar äventyr och mystik. Jag älskar att få kämpa för det jag vill ha och att det ska vara spännande och mystiskt. Jag är en jägare och tycker om att jaga mitt byte tills jag har det i min stekpanna.

Vad är då problemet?
Jo problemet uppstår när jag har jagat färdigt och bytet är fasst, då vill jag ut och hitta nya byten att jaga. När bytet väl är hemma och klart för att ätas närsomhelst så vill jag inte ha det längre. Då är det inte spännande längre. Jag vill att det ska vara en utmaning, det ska vara svårt. När det blir för enkelt så försvinner spänningen och mystiken, då vill jag inte ha det.

Just nu så har jag världens godaste rådjur framför mitt gevär men jag kan inte skjuta för det gick för lätt att komma åt det. Jag vill att rådjuret ska springa iväg så jag får börja om. Jag vill mer än nästan allt ha detta rådjur, men kan inte trycka på knappen. Det händer inget.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En annan sak som tynger mig är mina kära vänner från Sri Lanka. Dom får fortfarande många tankar om dagarna och en tår då och då. Jag vill dit nu! Kan inte vänta länge till, då går jag under. Jag ska dit om 4 månader men det känns som en evighet. Jag struntar i om jag åker själv eller inte för jag har ändå allt jag behöver och lite till där nere.

Jag vet att om förhållanden hade varit bättre i landet och jag hade kunnat få ett vettigt jobb skulle jag inte tveka en sekund på att flytta ner. Jag vet att jag kommer spendera många månader där under mitt liv. Det går inte att förklara, det är helt underbart!

Jag vet att det kan vara svårt att förstå mina ord, men jag vet att ingen, inte ens någon med hjärta av sten, skulle ångra en sån resa som jag gjort.. Hjärtat smälter på plats och en liten bit kommer föralltid bli kvar där.

              


Idag så är det Sanjives födelsedag :D 23 år fyller denna sötnos som råkar vara min SriLankan-boyfriend!
"Du aer soet som en groDAh! "


image37

Godmorgon snowshine

Sover jag fortfarande, eller är det snö ute ?!?!
Jag blir galen, jag vill ha sommar och varmt nu så kommer snön återigen och plågar mig. Denna gång måste vara den sista! Fast om man ska se det på den ljusa sidan, någon som vill åka pulka?


Kriget med mig själv

Sen igår så har jag haft en obehaglig känsla i kroppen, den känslan som gör att man skulle kunna bli alkholist. Jag vill helst av allt bara ta en drink och supa bort mina bekymmer. Det som är knäppt bara är att jag inte riktigt vet vad mina bekymmer beror på, eller jag vet men jag tror inte jag är redo att kolla sanningen i ögonen och inse vad det beror på. Jag vet inte vad jag ska göra, varför måste allt vara så svårt ?

Annars så har min helg varit bra! Imorgon så är det tre timmars uppsatsskrivning, inte kul! Jag vill ha helg igen!

Grattis

Grattis Fyllo-Niklas!

image30

"När jag käkar på donken, inte för att jag brukar käka på donken! men om jag nu någon gång skulle råka äta på donken, fortfarande inte för att jag brukar gör det, men då tar jag iaf en Tasty burgare med extra kött" - Nicklas

"If I hear your voice, I dont need music"

Det är bestämt, jag ska till Sri lanka i sommar! Inte nog med det, min babe ska med. Jag och Annicka kommer få den bästa sommaren ever :)

Förutom dessa glada nyheter har jag inget annat roliga att meddela om mitt liv. Det går mest ut på plugg och träning. Träffa kompisar får jag göra när jag gått i pansion!

Ha det bra!


Maria Mena - Miss you love

I know the distance is a factor
but I stretch as often as I can
My goal is to reach your hands anyday now
Please don't blame me for trying
I have a hard time as it is

Don't act like you don't know me
It's still me, I never changed
I'll be here when you come back

image29

Är det förbjudet att skratta?

Jag har tänkt på en sak. Är det förbjudet att skratta och ha roligt när man är vuxen?

Jag är en person som ofta skrattar, ler och är allmänt flummig. Jag kan nog ses som töntig och ganska oseriös. Faktum är att jag älskar att flumma runt och vara glad, visa och sprida min glädje till alla andra tråkmånsar. Jag tror att man innerst inne är precis som när man var barn, man vill helst av allt tillbaka till den tiden då man hade det som roligast. Varför är det då så att alla går runt och surar och är överseriösa om allting? Vad ser folk lyckan i att göra så?

Jag tycker det är bra att man är seriös, jag är egentligen innerst inne en ganska seriös person med mycket tankar och funderingar över allt, men måste det vara så att man ska visa upp sin seriösa sida i alla lägen? När får man släppa fram barnet i en och bara göra något galet? Ska galenskaperna bara komma ur alkoholen? Det finns många frågor som bara går att få svar på genom att testa detta. Så från och med nu ska jag sluta upp med att flumma, skratta och göra det jag tycker är roligt och det som får mig att känna mig lycklig och känna på livet som en vuxen, seriös kvinna.

Vart går egentligen gränsen till när man måste växa upp ? Får man vara barnsligt töntig när man är fyrtio, eller finns det en oskriven regel om det? Varför är det inte passande att göra det man känner för, för stunden om man är vuxen? Vem ska man ta hänsyn till? Sig själv? eller alla runt om en i omgivningen?

Mycket frågor...

träna är underbart

Jag älskar att träna! Det finns inget bättre att träna så att alla muskler i hela kroppen är så slutkörda så de bara värker. Nu blir det stenhårt fram till sommaren, inget ska hänga på mig inte! :P

Imorgon så ska jag fika med Annicka, har inte träffat henne så mycket sen jag kommit hem. Det är tråkigt. Imorgon blir det iaf en snabbfika innan hon ska jobba. Efter det så bär det av till gymmet igen för att köra Combat med Malin.

image28

Helgen

I helgen så har jag hunnit med ganska mycket. Jag har haft sri lanka kväll med Sannie, solat, städat, pluggat, shoppat, jobbat, utgång (som höll på att bli en skitkväll då jag är så j*vla korkad och glömmer legh*lvettet hemma och fick sätta mig på bussen igen när jag precis kommit fram till gullmars, då var jag arg) och sen så har jag tittat på film  med mamma.

image27


Jag har faktiskt en jätte bra nyhet! Jag ska till Sri lanka redan i sommar, i 1 månad dessutom! Det var tänkt så att vi inte skulle dit förän i december, men jag vet att jag kommer aldrig i livet kunna hålla mig ifrån dom så länge. Så jag tog ett snack med min käre tjocka far och efterssom han ändå måste ner till hotellet i juni eller juli så kunde jag följa med. Det är ju kanon :) längtar jätte mycket.

Nu ska jag snart sova, godnatt :)

-

There's a song that's inside of my soul.
It's the one that I've tried to write over and over again
I'm awake in the infinite cold
But you sing to me over and over and over again

So I lay my head back down
and I lift my hands and pray
to be only yours
I pray to be only yours
I know now you're my only hope

Sing to me the song of the stars.
Of your galaxy dancing and laughing and laughing again

image26

Mahadrehadre <3

Uppdatering

Igår kväll så blev det en Srilanka kväll hos min älskade vän Sannie. Vi lyssnade på musik, kollade bilder och skrev brev. Senare på kvällen så vart det film tittande. Vi bestämde oss för att se på torsk på tallin och då skratta jag så jag höll på att kissa på mig. Jag vet inte om det berode på filmen eller att min sötnos är så otroligt korkad ibland, eller vad säger du hans ;)

Idag så har jag och babe tittat på film, varit ute å gått, ätit choklad och solat. Pratade nyss med Felix och senare blir det utgång, yaaay :) länge sen nu!

Hoppas ni andra får en bra lördag :)

Dagens Sri lanka sms:
"If you are happy, I'm happy" Tårarna kom än en gång. älskar er.

image25

"don't forget me"

Jag vet att det blir många inlägg om Sri lanka, men eftersom den resan berört mig så oerhört så kommer det bli så ett tag. Jag bloggar om det jag tänker och känner och just nu så ligger Sri lanka etta på tankelistan och känslolistan. Så därför blir det många inlägg.

Jag fick nyss ett sms. Det stod inte mycket men orden var så starka och så meningsfulla att tårarna inte kunde hålla sig inne. Det gjorde så ont att läsa det för jag förstår verkligen hur han känner och jag känner likadant. Det som kändes mest var rädslan i orden. Det stod "Don't forget me" och var från Chathuranga.

Det som är så sjukt är att dessa mäniskor känns som mina syskon och barn. Det känns som jag känt dom hela mitt liv. Vi pratar inte samma språk, de kan ytterst lite engelska, men på något vis så förstår dom mig bättre och har kommit mig längre in i hjärtat än många av mina vänner här i Sverige. Jag känner verkligen att jag skulle kunna ge allt jag har, om det nu än var mitt liv, till dom. Dom är värd all lycka i hela världen och lite till.

Vad är det nu som gör att jag älskar dessa människor så djupt in i hjärtat så det gör ont, efter att bara kännt dom två veckor? Det finns många förklaringar, men de starkaste förklaringarna är när dom tittar en djupt in i ögonen och det känns nästan som de ser hela mitt liv susa förbi i mina ögon, ser all glädje och sorg jag kännt. Sedan så kramar dom om ens hand så ömt så man känner kärleken mellan varandra rusa genom våra blodådror.
En annan förklaring till det hela är att dom älskar mig. Dom älskar mig för precis den jag är, inte för dom jag umgås med, hur jag ser ut eller hur jag klär mig. Utan precis bara för mig. Jag vet att skulle jag va med om en olycka och se ut som ett missfoster skulle dom stå på min sida och aldrig släppa min hand även in i sista andetaget. Jag tror inte många av mina vänner idag skulle göra det.

Jag har sagt det förut, men säger det igen. Det finns inte en chans i världen att jag kan förklara allt som jag känner och upplevt med endast ord. Det måste kännas och upplevas. Jag förstår nu hur små ord kan vara och att riktigt starka känslor och uppleverser inte går att beskrivas så som man känner dom.

image24

Kommer aldrig glömma !

Saknaden tar över mig

Jag känner mig fortfarande helt tom inuti. Mina dagar ser fortfarande likadana ut som första dan jag kom hem. Jag ägnar minst en timme om dan till att gråta ut min saknad. Jag fick prata med tjejerna idag och det gjorde så ont i mig när jag tänkte att de var flera hundra mil bort och jag kan inte röra vid dom om jag ens sträckte mig det längsta jag kan.

Jag gjorde en dum sak idag också, jag gick in på den förbjudna sidan. Som vanligt så kommer han alltid och stör min ro när jag som minst anar det och har som mest jobbigt. Jag vet inte vad jag ska göra längre, jag har redan gett upp hoppet, vad mer ska behöva krävas för att mitt hjärta ska förstå? Det var ett halvår sen, hur är det ens möjligt att jag fortfarande känner ?

image23

Plugg

Man har knappt hunnit komma hem för en pluggandet stiger en över huvudet, det borde vara förbjudet att ha så mycket plugg!

<3

Det kallas lycka

image22

tycker om



Jessie, Jesus "negombo master" och Sannie

image21

Saknar

Nu är jag hemma i kalla sverige, jag vill inget annat än tillbaka!
Jag orkar inte skriva ner allt vi gjort i Sri lanka och försöka förklara allt då det för tillfället är för jobbigt känslomässigt, men ni kan läsa och se bilder på Sannie08.webblogg.se.

Jag har haft en underbar tid och träffat de mest underbara människor. Jag saknar dom så det gör ont i kroppen och varje minut utan dom kommer bli jobbig tills vi ses igen.

image20
Pappa, Chathuranga, Nicke, Shanaka, Nona, Pramila, Jessie, Roland
Sheromi, Pia, Shelton, Chathurika, Anti, Sannie, Puti Puta

Älskar er ♥

RSS 2.0