Vägen till mitt hjärta?

Jag har lagt märke till en sak. Vägen till mitt hjärta går genom att kunna spela gitarr och kunna sjunga. En kille som sjunger och spelar gitarr får mitt hjärta att smälta. När jag tänker efter så har alla mina pojkvänner jag haft hittils antingen kunnat spela gitarr eller sjunga eller båda två. Är inte detta lite skumt? Är det så att jag bara kan falla för killar som har dessa egenskaper? Det skulle isånna fall förklara en hel del.

Någon måste ju kunna hålla med mig om att det sexigaste en kille kan göra är att spela gitarr, jag menar det finns ju inget bättre! Det spelar nästan ingen roll hur han ser ut, kan han spela så får han min uppmärksamhet på en gång i vilket fall som helst! Så är det bara.

Någon som kan spela gitar och sjunga är Alex Turner, han är i mina ögon en utav de sexigaste killarna på denna jord och om det beror på hans utseende eller på hans gitarrspel och röst kan jag inte svara på. Antagligen så handlar det mest om rösten och gitarren men även utseendet. Killar blir snygga med en gitarr mellan armarna. Det är som tjejer och smink.

image52

Kommentarer
Postat av: anka

rör du så dör du, han är min!

2008-03-23 @ 18:33:49
URL: http://jerkitout.blogg.se
Postat av: anka

rör du så dör du, han är min!

2008-03-23 @ 18:34:06
URL: http://jerkitout.blogg.se
Postat av: anka

och, de är inte konstigt att vi gillar killar med gitarre, de krävs en viss fingerteknik för både gitarr och intima lekar :)

2008-03-23 @ 18:35:00
URL: http://jerkitout.blogg.se
Postat av: Jessie

Hahaha, så sant så sant ;) men vi kan väl dela på honom ?(A)Han har ju trots allt två händer ;)

2008-03-24 @ 15:24:03
URL: http://Jessicaaw.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0