Carpe diem

Lev dagen som om det vore din sista.

Tänk om du går runt och är sur eller ledsen hela tiden, då missar du meningen med livet. Du missar allt kul och roligt som finns runt omkring dig. Eller tänk om du går runt och bara gör det som alla andra vill göra, då missar du chansen att få uppleva dina drömmar. Det finns tusen olika vägar att välja i livet när det gäller allt. Det är inte så svårt att ta rätt väg, det ända man måste göra är att lyssna på sig själv och hjärtat.

"Kyss ingen imorgon, du kan kyssa idag"
Håkan Hellström är ett geni. Varför vågar vi inte ta chanser när vi ser dom? Tänk på ditt liv, hur många chanser har du inte missat ? Det är allt för många! Vad är det då som gör att vi inte vågar ta chanserna som skuttar så glatt framför våra ögon? Jag kan inte låta bli att fundera, beror det på att vi är för rädda? I sådant fall, vad är vi rädda för ?
Jag anser att om man är nöjd med det man gör så finns det ingen orsak att vara rädd. Skeptisk, okej, men inte rädd. Om vi går runt och är rädda för att göra fel hela tiden, vart slutar vi då ? Den ända som kan svara på vad som egentligen är rätt och fel är du. Låt inte någon annan leva ditt liv, det är givet till dig och ingen annan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0