Söndag, kunde inte blivit bättre

Vaknade imorse, inte fullt lika pigg som morgonen innan. Sömntimmarna var få och alkoholen fick huvudet att värka och ögonlocken att kännas ännu tyngre. Hade det inte varit för det fina vädret hade jag nog stannat hemma hos Annicka hela dagen, i sängen!

Om jag nu ska förklara hur denna hemska morgon kom till så började det hemma hos Annicka, där hon och jag drack en flaska,jätte gott, vin. Sara kom förbi och hamburgare börjades stekas. Under middagen så vart det mycket skratt och vinet gjorde allting dubbelt så kul. Vi drog sedan vidare och mötte upp Karin för att bege oss mot Camilla där det vart kladdkaka med glassoch hallon och ytterligare ett tetra vin, foff sa det sen var det slut och vi skulle bege oss tillbaka till Annicka igen. Fulla som få satte vi oss på bussen och raggade till oss lite folk för "efterfest" hos Anka. Vi fick ihop några stycken och "partandet" började. Det slutade med att alla satt på baksidan med sina sångröster och sjöng i olika toner till gitarren. Mysigt var det vilket fall som helst. När solen började gå upp kände vi att det kanske var dags att lägga sig. Och upp stiger jag 4 timmar senare, nu förstår ni?

Idag är ännu en sån här dag man inte kan sitta inne utan måste ut i solen, hur trött man än är. Så jag och Teresa bestämde oss för picknick vid vattnet och fick med oss Bella och hennes pojkvänn och även Anton och Oskar (som fått körkort btw, grattis) Det blev att ligga på klipporna och sova och även här vart det sång och gitarrspel.

Det började blåsa och jordgubbarna var slut så vi jag och grabbarna bestämde oss för att åka till statoil och köpa glarre, mums. Vi lyssnade på blipblop(?) som är väldigt skum musik må jag säga.

nu ska jag snart äta middag och sen blir det iäg till haninge för att titta på lite fotboll och mysa utav en härlig söndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0